Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων από το 1988. Στη σημερινή της μορφή λειτουργεί από το 2000 παράγοντας και διανέμοντας φρέσκα και συσκευασμένα σάντουϊτς και γλυκά, καθώς πρώτες ύλες και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης.

 

Έμείς στην εταιρία παραγωγής τυποποιημένων φρέσκων σάντουϊτς ZAGKASFOODGROUP εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν τρεις δεκαετίες, έχουμε βρει το τρόπο να παράγουμε καθημερινά φρέσκα συσκευασμένα σάντουϊτς με καθημερινή διανομή στα σημεία πώλησης. Το τυποποιημένο φρέσκο σάντουϊτς για πολλούς μοιάζει πολύ δύσκολο και για άλλους σχεδόν αδύνατο.

Φρέσκα συσκευασμένα σάντουϊτς

Καθημερινά, πολύ νωρίς ξεκινάει η  παραγωγή των σάντουιτς έχοντας συλλέξει τις παραγγελίες των πελατών μας από την προηγούμενη ημέρα. Την ίδια μέρα λοιπόν τα φορτηγά μας ξεκινούν τα καθημερινά τους δρομολόγια για να τροφοδοτήσουν τα σημεία με φρέσκα σάντουϊτς. Η εταιρεία προμηθεύει Δημόσιες υπηρεσίες, Σχολεία, Νοσοκομεία, Μίνι Μάρκετ, Περίπτερα και γενικά χώρους μαζικής εστίασης και εμπορίας.

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των φρέσκων συσκευασμένων   σάντουϊτς είναι πιστοποιημένες από προμηθεύτες που τηρούν τους κανόνες υγειινής, έχοντας πιστοποιητικά ISO .

Το 2007 απέκτησε πιστοποίηση ISO 22000 τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και σωστής οργάνωσης και λειτουργίας. Συνεργάζεται με αποκλειστικούς αντιπρόσωπους σε κάθε περιοχή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ώστε να μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του φρέσκο συσκευασμένο σάντουϊτς στην καθημερινότητά του.

Η εταιρεία ZAGKASFOODGROUP όλα τα χρόνια της παρουσία της στην ελληνική αγορά έχει συνεργαστεί με πλειάδα εμπόρων τόσο στο Νομό Αττική, όσο και σε άλλους Νομούς της Ελλάδας, αφού σαν εταιρία παραγωγής χονδρικής φρέσκων συσκευασμένα σάντουιτς, προσφέρει εγγύηση στην ποιότητα και στο σέρβις της, με αποτέλεσμα να μας προτιμούν για συνεργάτες.

Η εταιρία ZAGKASFOODGROUP έχοντας χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες  τα τόσα χρόνια παρουσία της στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να παράγει φρέσκα σάντουϊτς με την ίδια αγάπη, με τον ίδιο ζήλο και με την ίδια φροντίδα όπως την πρώτη μέρα!

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε την εταιρία ZAGKASFOODGROUP για το καθημερινό σας φρέσκο σάντουϊτς.